Opslagstavlen

• Kunne du tænke dig at hjælpe flygtningebørn til at falde godt til i Danmark?

Alt er nyt og anderledes for flygtningebørn, når de kommer til Danmark. Som frivillig har du mulighed for at hjælpe børnene til en tryg overgang til deres nye liv.

Lyder det meningsfuldt for dig?

Så er du måske en af vores kommende frivillige i Leg- og læringsklubben i Silkeborg. Her er du med til at skabe trygge rammer for børnene, hjælpe dem med at lære det danske sprog og kulturelle koder. Det hele på en sjov og nærværende måde i et trygt fællesskab og gennem spændende aktiviteter og udflugter.

Du skal ikke nødvendigvis kunne være med hver uge, da I er flere frivillige. Er du nysgerrig på at høre mere, eller kender du nogen, der er, er du/de meget velkommen til at kontakte:

Projektkoordinator Helle Hørup på

26 11 80 99 eller [email protected]

Hans-Henrik Munk den 17-08-2018
  • ikon

Folkeskolen i Silkeborg – er en ny Facebookside, som fortæller, hvem folkeskolerne i Silkeborg ”er”, hvad vi står for og hvor vi er på vej hen, både når det går godt og når vi møder udfordringer. Facebooksiden administreres og drives af Kommunikation, men det er skolerne, der leverer historierne. Giv den et ”like”!

Hans-Henrik Munk den 17-08-2018
  • Hans-Henrik Munk den 23-04-2018